Gumeni Tepisi

Auto tepisi i njihova uloga u vozilu

Auto tepisi — Autor tomyco @ 09:54

Auto tepisi se ne ubrajaju u nužnu i neophodnu opremu, ali ipak, gotovo da ne postoji automobil koji nije opremljen ovim dodatkom. To je sasvim razumljivo jer auto tepisi doprinose očuvanju unutrašnjosti vozila, kao i lakšem održavanju njegove čistoće. Sva prljavština i prašina koju unosimo u automobil se zadržava na tepisima te ju istresanjem ili pranjem tepiha vrlo lako možemo eliminirati iz automobila. Kod vozila koja nisu opremljena auto tepisima prljavština se zadržava na podnoj površini i teško ju je očistiti, a o nastalim mrljama koje zahtijevaju pranje da i ne govorimo.

  (Dalje)

Tekstilni tepisi i sve što morate znati o njima

Generalna, Auto moto, Auto tepisi — Autor tomyco @ 10:40
U zadnjim godinama, kada u svijetu vlada kriza, sve manje je onih, koji kupuju nove automobile – ako ste ipak sretnik i imate tu mogućnost, da ste kupili novi automobil, onda se vjerojatno niste bavili sa tima kakvi tepisi se nalaze u automobilu. Ako pak ste jedan od mnogih, koji doma imaju stari auto i moraju svake toliko nešto kupiti za njega, onda ćete prije ili kasnije doći i do toga, da će vam zatrebati novi tekstilni tepisi. Nema veze kaka auto imate kod kuće, važno je samo, da nađete pravog prodavača, da vam proda točno ono što trebate, jer jedino tako ćete bit zadovoljni.
zastava auto tepisi
 (Dalje)

Auto tepisi

Auto tepisi — Autor tomyco @ 10:23
Auto tepisi su danas gotovo neizostavni dio svakog automobila. Mogu pronaći u dva oblika: tekstilni i gumeni. Prilikom kupnje automobila, prozvođač najčešće poklanja auto tepihe sa utisnutim logom automobila kao dodatnu opremu.
 

Gumeni tepisi

Generalna, Auto moto, Auto tepisi — Autor tomyco @ 09:52

Gumeni tepisi se sve češće koriste u automobilima jer su praktičniji nego ostali tepisi. Puno su lakši za održavanje jer se prljavština ne lijepi toliko za njih. Iz tog razloga ih je dovoljno samo istresti, nije potrebno dodatno usisavanje. Ukoliko ih želimo temeljitije očistiti, lako ih se opere mlazom vode. Kao i kod ostalih tepiha, postoji više različitih vrsta gumenih tepiha različitog cjenovnog razreda. Oni skuplji gumeni tepisi izrađeni su od puno kvalitetnije gume i trajniji su od jeftinijih tepiha. Također, tokom ljetnih mjeseci i visokih temperatura koje se javljaju u autu, ne ispuštaju nikakve mirise.

 

gumeni tepih

 (Dalje)